Bloody Tiny Tim kokteilis
10. janvāris, 2017
Marinanne kokteilis
10. janvāris, 2017
Rādīt visu

Belo Horizonte

50 ml Cachaça
1 dash Angostura Bitter
2 gb brūno coukuru “Azúcar Moreno – Terrón”
20 ml laima sula
40 ml apelsīnu sula
30 ml  zemeņu sīrups

Metode: kratīt un izkāst
Glāze: viskija glāze
Dekorācija: sagriezta zemene un brūnā cukura kubiņš izmērcēts Angostura Bitterī.

Izmērcēt brūnā cukura kubiņu angostura bitterī un iemest šeikerī. Tad pievieno visus komponentus un pieliek ledus gabalus. Enerģiski sakrata līdz iegūst viendabīgu masu. Pasniedz viskija glāzē ar smalcinātu ledu.

Iesūtīja: Emīls Tumšs