25 Remy Martin Louis XII konjaks,
150 ml Cristal Rose šampanietis,
1 tējkarote brūna cukura,
šļaksts Angostura bitter,
24 karātu zelta folijas skaidiņas,
11 karātu vērts baltā dimanta gredzens.
Glāze: Šampanieša.
Gatavošana: Maisīt glāzē.
Glāzē ielieciet cukurgraudiņu, uzpiliniet Angosturu, pievienojiet konjaku un pārējos komponentus. Visu viegli apmaisiet.
Kokteilis pirmo reizi tika pagatavots 2009. gadā Londonā, naktsklubā “Movida”. Šis lukss kokteilis, kuram klāt tiek pievienoti drošības noteikumi. Dzēriena jaukšanas un baudīšanas procesus uzrauga ļoti stingra apsardze. Kokteilis klubā maksā 35 000 britu mārciņu.
Iesūtīja: Ingmārs Kārkliņš