10. janvāra, 2017

Cartujino

30ml. Zelta tekila 30ml. Campari Bitter 15ml.  liķieris Yellow Chartreuse 30ml. Vermuts Extra Dry 10ml. Svaigi spiesta citronu sula Metode: Pasniegšanas glāzē Glāze: Old Fashioned Dekorācija: […]
14. janvāra, 2017

Sugar Cookie Martini

30 ml vodka, 30 ml šokolādes liķieris, 50 ml Irish cream liķieris, 50 ml piens, 30 ml Butterscotch sīrups, konfekšu skaidiņas. Metode: shake. Dekorēt ar konfekšu […]
14. janvāra, 2017

“Moment of time” kokteilis

45 ml Absolut Elyx vodka, 5 ml rozmarīna & kumelīšu tinktūra, 2 bāra karotes medus, 15 ml svaigas citronu sulas, 1 karote kaltētas kumelītes, 1 timiāna zars, […]
1. marta, 2018

Barbara

25 ml vodka 25 ml gaišais šokolādes liķieris 10 ml salds krējums Metode: kratīt un divreiz izkāst (Shake & Double strain) Glāze: Martini Iesūtīja: Даниил Мозолин
11. janvāra, 2017

SASALDĒTS PERSIKU KOKTEILIS

1 persiks 150 ml persiku jogurts Metode: blenderēt Glāze: ilgo dzērienu glāze Dekorācija: persika šķēle Persiku nomizot, izņemt kauliņu un sagriezt četrās daļās. Kā minimums pāris […]
8. janvāra, 2017

Cherry Lime Seltzer Cocktail

50 ml Ķiršu vodka 10 ml ķiršu sula Top Up Sprite Metode: pagatavo pasniegšanas glāzē Glāze: speciālā kokteiļu glāze Dekorācija: piparmētra un ledus gabaliņos iesaldēti ķirši, […]
14. janvāra, 2017

SALT AIR MARGARITA

45 ml gaišā tekila 30 ml Cointreau 30 ml  svaigi spiesta laima sula Metode: kratīt un izkāst Dekorē ar laima daiviņu. Glāze: kokteiļglāze „Salt Air”: 120 […]
14. janvāra, 2017

Ricard Pastis kokteilis

Ļoti vienkāršs, taču ne mazāk interesants kokteilis. 30 ml Ricard Pastis 150 ml auksts ūdens Metode : build Glāze : highball Piezīme : Glāzē ieliet Ricard Pastis, […]
9. janvāra, 2017

LONE OAK kokteilis

45 ml Black Barrel Irish Whiskey 15 ml Green Chartreuse 2 pilieni Dead Rabbit Orinoco bitters 20 ml svaigi spiesta citronu sula 15 ml pistāciju sīrups […]
10. janvāra, 2017

Bloody Tiny Tim kokteilis

50 ml džins 2 pilieni bitter Casero 20 ml rozā vermuts 20 ml sarkanā apelsīnu sula Metode: samaisīt maisāmā glāzē kopā ar ledu un izkāsta Martini glāzē. Glāze: Martini […]
11. janvāra, 2017

Rising Sun

30 ml  viskijs 20 ml Akashi-Thai (plūmju liķieris) 20 ml svaigi spiesta citronu sula 15 zaļās tējas sīrups (Homemade) 1 olas baltums Metode: kratīt un izkāst […]
14. janvāra, 2017

SWEET POTATO LATTE

100 gr. korejas saldie kartupeļi (vārīti, nomizoti un sagriezti kubiciņos) 1 ēd.k. valrieksti 2 glāzes piens 2-3 ēd.k. akāciju medus Servēšanai: Piena putas vai putukrējums Sasmalcināti […]
14. janvāra, 2017

Tropical Sunset kokteilis

40 ml vodka 30 ml kokosa liķieris 60 ml ananāsu sula 5 ml Grenadine sīrups Rotājums: ananāsa šķēle Glāze: Martini Gatavošana: visus komponentus sakratiet šeikerī ar […]
10. janvāra, 2017

Dāmu Čības

60ml džins 20ml olbaltums 40ml citrona sula 20ml ingvera sīrups 20ml rožu sīrups Metode : kratīt Glāze : kokteiļu glāze Dekors : konditoru roze, cukura pērles […]
3. aprīļa, 2023

SLAPPIN’ DA BAS-IL kokteilis

50 ml Džins 20 ml citronu sula 10 ml xukura sīrups 4 lielas bazilika lapas Glāze: ‘Old Fashioned’ Ieliek baziliku šeikerī pievieno sīrupu, pievieno džinu un […]
8. janvāra, 2017

Red Hot kokteilis

• 50 ml Spiced rums • 10 ml Laima sula • 200 ml Ginger Ale limonāde 5 daiviņas jalapeno pipars   Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: Liela […]
10. janvāra, 2017

Mai Christmas Tai

20ml Džins 20ml Tumšais rums 20ml Apelsīnu liķieris (Triple Sec) 15ml Svaigi spiesta laima sula 10ml Riekstu sīrups Metode: Sakratīt un izkāst Glāze: Old Fashioned Dekorācija: […]
28. februāra, 2018

Vēja svaigums

50 ml Vodka 150 ml Mango sula 20 ml Kokosriekstu sīrups 2 Bumbiņas plombīra saldējums Metode: Blendēt Glāze: Colada glāze Dekorācija : Ananāsu šķēlīte Iesūtīja: Toms […]