10. janvāra, 2017

CLOUDS kokteilis – šots

20 ml sambuka 25 ml gaišā tekila 10 ml absints 10 pilieni Bailey liķieris 10 pilieni Blue curacao liķieris Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: šots Visas sastāvdaļas […]
14. janvāra, 2017

Sparklers

25 ml vodka 10 ml kaisles augļu sīrups (Passion Fruit) 50 ml granātābolu sula 100 ml šampanietis 5-6 avenes Glāze: Champagne flute Gatavošana: Ielejiet glāzē vodku, […]
13. janvāra, 2017

The Russian Iced Tea kokteilis

50 ml vodka 100 ml citronu ledus Tēja 100 ml ābolu sula 2 citrona daiviņas 2 piparmētru kātiņi Metode: maisīt Dekorēt ar citronu miziņām un piparmētras […]
22. septembra, 2020

Aveņu dārzs – “short’ izmēra kokteilis

1 kātiņš timiāna 4gb avenes 45ml džins 20ml vaniļas sīrups 15ml laima sula 20ml olas baltums Metode: Sapresēt avenes šeikerī, pievienot pārējos komponentus, kratīt šeikerī Dekors: […]
14. janvāra, 2017

Green Margarita kokteilis

50 ml gaišā tekila, 15 ml Cointreau vai Triple Sec liķieris, 20 ml sv. spiesta laima sula, 30 ml *zaļo zirnīšu biezenis, Rotājums: laima šķēle. Gatavošana: […]
22. septembra, 2020

Dzestrais rīts

25ml degvīns 20ml persiku liķieris 10ml gurķu sīrups 5ml estragona sīrups 20ml citronu sula 50ml Sprite Metode: saliet pasniegšanas traukā, apmaisīt Dekors: Laima šķēles, piparmētra Iesūtīja: […]
29. oktobra, 2020

“Uzkačātais ābols” kokteilis

30 ml skotu viskijs30 ml ābolu liķieris30 ml citronu sula20 ķirbju sīrups (mājās gatavots)pilienu: ābolu, citronu, ķiemeņu biteris. Visus komponentus sakratīt šeikerī un izkāst vīna glāzē. […]
10. janvāra, 2017

Stairway to Heaven

1 selerija zars 50 ml gaišais rums 1 koriandra zars 40 ml olu baltums 20 ml laima sula 20 ml ananāsu biezenis 20 ml vaniļas sīrups […]
31. oktobra, 2017

New Yorker

50 ml Īru viskijs 2 ml Angostura bitter 25 ml grenadīna sīrups 30 ml citrona sulaMetode: kratīt un izkāst Glāze: martini vai šampanieša Dekors: citrona miza […]
14. janvāra, 2017

Slojito kokteilis

5 0ml Gordon’s Sloe džins, 1 tēj.k. brūnais cukurs, 10 lapiņas baziliks, papildināt ar sodas ūdeni. Metode: presēt. Glāze: highball. Dekors: pimarmētru lapas. Sastampā bazilika lapas un […]
10. janvāra, 2017

Parfīms

45ml vodka 20ml laima sula 15ml mandarīna sīrups 15ml kumelīšu sīrups metode: šeikot glāze : kokteiļu glāze dekors : citrons, ziediņš Iesūtīja: Oxana Frolova
10. janvāra, 2017

ARAVIKA kokteilis

15 ml gaišā tekila 15 ml kafijas liķieris 15 ml grenadīns 10 ml svaigi spiesta citrona sula 2 gb. zemenes Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: šots Dekorācija: svaiga […]
14. janvāra, 2017

Passion fruit martini kokteilis

45 ml vodka, 30 ml Passion fruit puree (kaisles augļu biezeni), 1/2 Passion fruit (kaisles augli), 15 ml cukura sīrupu, 15 ml citronu sula svaigis speista, 20 ml ananāsu […]
14. janvāra, 2017

Kazeņu Margaritas Džuleps

5 kazenes 6 piparmētru lapiņas 50 ml zelta tekila 25 ml laima sula 25 ml medus sīrups (vai 1 ēdamkarote medus + 1 ēdamkarote ūdens) Rotājums: […]
8. janvāra, 2017

Rosemary Collins

60 ml džins 30 ml ēdamkarotes cukura sīrups 30 ml ēdamkarotes citrona sulas 150 ml gāzēts ūdens 1 rozmarīns Metode: Kratīt + papildināt ar ūdeni glāzē ielikt rozmarīnu. […]
31. oktobra, 2017

THE SCOFFLAW

60 ml burbons 30 ml sausais vermuts 7 ml citrona sula 15 ml grenadīna sīrups 2 pilieni apelsīna bitera Metode: kratīt un izkāst Glāze: martini Pagatavošana: […]
10. janvāra, 2017

Blue electric kokteilis

50 ml vodka 30 ml Blue Curacao liķieris 150 ml Sprite 20 ml svaigi spiesta citronu sula Metode: samaisīt pa taisno glāzē. Var visu, izņemot Spriete, sakratīt šeikerī, […]
13. janvāra, 2017

Blueberry – lavender mojito

45 ml gaišais rums 30 ml lavandas sīrups 30 ml svaigi spiesta laima sula 10 piparmētru lapas 1/2 glāze mellenes 150 ml sodas ūdens Glāze: Highball […]