2. marta, 2018

Rhubarb Hill

45 ml Rozā vermuts 15 ml citrona sula 15 ml rabarberu liķieris 15 ml džins šķipsniņa sāls Metode: kratīt un izkāst Glāze: viskija glāze Dekorācija: fenheļa […]
6. augusta, 2018

BETWEEN THE SHEETS

30ml Baltais rums 30ml Konjaks 30ml Triple sec 20ml laima sula Metode- kratīt un izkāst Glāze- speciāla kokteiļu glāze Dekorācija: apelsīna miziņa Iesūtīja: Rihards Juskevičš
3. augusta, 2018

BONG WATER SHOT

1/3 Meloņu liķieris 1/3 Apelsīnu sula 1/3 Jagermeister Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: šots Paskaidrojumi: komponentus slāņos liet šota glāzē. Iesūtīja: Amanda Kudare
14. janvāra, 2017

Kazeņu Margaritas Džuleps

5 kazenes 6 piparmētru lapiņas 50 ml zelta tekila 25 ml laima sula 25 ml medus sīrups (vai 1 ēdamkarote medus + 1 ēdamkarote ūdens) Rotājums: […]
2. marta, 2018

Bomb Pop Shot

10 ml citronu vodka 10 ml sprite 20 ml blue curacao liķieris 20 ml grenadīna sīrups Metode: gatavo pasniegšanas glāzē Glāze: šots Iesūtīja: Kristīne Pēča
8. janvāra, 2017

Adult Mocha Shake ar zemeni

1 bumbiņa vaniļas saldējums 30 ml šokolādes liķieris 30 ml kafijas liķieris Metode: Blenderēt Glāze: Martini glāze Dekorācija: Zemene Pagatavošana: Paņemam atdzesētu kokteiļglāzi un apsmerējam glāzes malas […]
1. marta, 2018

Blood&Sand

20 ml skotu viskijs 20 ml sarkanais vermuts 10 ml ķiršu liķieris 40 ml apelsīnu sula Metode: kratīt un izkāst Glāze: Martini Dekorācija: kaltēts apelsīns un […]
14. janvāra, 2017

Gummy Bear Martini

60 ml vodka 20 ml aveņu sīrups 30 ml dzērveņu sula 30 ml citronu-laima limonāde 4 gumijas lācīši Metode: kratīt un izkāst Dekorēt ar gumijas lācīšiem. Glāzei […]
14. janvāra, 2017

Twisted Dessert kokteilis

15 ml vodka ar kanēļa garšu 15 ml Baileys saldā krējuma liķieris 15 ml banānu liķieris 15 ml putukrējums 5 ml šokolādes sīrups Metode: pa taisno glāzē […]
30. jūnija, 2018

LIQUID COCAINE

1/4 Bacardi 151 rums 1/4 Rumple Minze liķieris 1/4 Jägermeister liķieris 1/4  Goldschlager liķieris Metode: liet pa taisno šotā Glāze: šots Iesūtīja: Kristīna Massaļska
11. janvāra, 2017

Orange Blossom

30 ml džins; 30 ml svaigi spiesta apelsīnu sula; 1,5 tējk. pūdercukura Metode: kratīt un izkāst Glāze: Martini Visas sastāvdaļas ieliet šeikerī ar ledu un kratīt. […]
10. janvāra, 2017

Mūļa saullēkts

40ml vodka 20ml Campari bitter 20ml laima sula 20ml ingvera sīrups 150ml ginger ale limonāde Metode: kratīt + papildināt ar ginger ale limonādi Glāze : ilgo dzērienu […]
31. oktobra, 2017

THE SCOFFLAW

60 ml burbons 30 ml sausais vermuts 7 ml citrona sula 15 ml grenadīna sīrups 2 pilieni apelsīna bitera Metode: kratīt un izkāst Glāze: martini Pagatavošana: […]
31. oktobra, 2017

BLUE KAMIKAZE

30 ml Vodka 10 ml Blue Curacao liķieris 10 ml svaigi spiesta laima sula Metode: liet šot glāzē Iesūtīja: Anna Zaharenko
20. janvāra, 2017

Kaislīgais Ruma Kokteilis

45 ml ķiršu rums 45ml ķiršu sula 60 ml Passion (marakujas) liļieris Papildināt ar marakujas sulu Dekotrs: ķirši, apelsīns Metode: pa taisno glāzē Trauks: burka ar ledu. Pirmo lej ķiršu […]
6. augusta, 2018

Absinthe Colada

30 ml absints 15 ml gaišais rums 5 ml (tējkarote) mentola liķieris (zaļš) 30 ml ananāsu sula 30 ml kokosa liķieris Metode: kratīt šeikerī. Glāze pildīta […]
27. marta, 2018

Colada Sunrise

 45 ml gaišais rums  30 ml kokosa piens  30 ml mango sula  60 ml ananāsu sula  15 ml grenadīna sīrups Metode: liet pa taisno glāzē Glāze: […]
14. janvāra, 2017

Siam Sunray kokteilis

40 ml vodka, 30 ml kokosriekstu liķieris, 15 ml cukura sīrups, 1 Thai čili pipars, 3 šķēlītes ingvera, 1 kaffir laima lapa, 20 gr sasmalcinātas citronzāles, […]