29. oktobra, 2020

“Uzkačātais ābols” kokteilis

30 ml skotu viskijs30 ml ābolu liķieris30 ml citronu sula20 ķirbju sīrups (mājās gatavots)pilienu: ābolu, citronu, ķiemeņu biteris. Visus komponentus sakratīt šeikerī un izkāst vīna glāzē. […]
14. janvāra, 2017

Pineapple Tequila Sour kokteilis

40 ml gaišā tekila 40 ml ananāsu sula 1 tējkarote agaves nektāra 20 ml citronu sula svaigi spiesta 1 olas baltums Rotājums: ananāsu šķēle, vijolītes zieds […]
8. janvāra, 2017

Red Hot kokteilis

• 50 ml Spiced rums • 10 ml Laima sula • 200 ml Ginger Ale limonāde 5 daiviņas jalapeno pipars   Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: Liela […]
10. janvāra, 2017

Cartujino

30ml. Zelta tekila 30ml. Campari Bitter 15ml.  liķieris Yellow Chartreuse 30ml. Vermuts Extra Dry 10ml. Svaigi spiesta citronu sula Metode: Pasniegšanas glāzē Glāze: Old Fashioned Dekorācija: […]
14. janvāra, 2017

Čūsku asiņu kokteilis recepte

25 ml rīsu sake 25 ml čūsku asinis Glāze: shot Čūsku aisnis ir ļoti populārs dzēriens Ķīnā, Vjetnamā un citās Dienvidaustrumu Āzijas valstīs. Šim dzērienam ir […]
27. marta, 2018

Bazooka Joe Nr.1

 15 ml saldā krējuma liķieris  15 ml banāna liķieris  15 ml zilais pomerances liķieris   Metode: liet pa taisno glāzē Glāze: šots Dekorācija: laima šķēle   […]
1. marta, 2018

Poker

40 ml Gaišais rums 20 ml Rosso vermuts Metode: samaisīt mix glāzē un izkāst Glāze: Martini Dekorācija: Apelsīna miza   Iesūtīja: Дфниил Мозолин
13. janvāra, 2017

The Russian Iced Tea kokteilis

50 ml vodka 100 ml citronu ledus Tēja 100 ml ābolu sula 2 citrona daiviņas 2 piparmētru kātiņi Metode: maisīt Dekorēt ar citronu miziņām un piparmētras […]
13. janvāra, 2017

Monin Summer kokteilis

40 ml – gaišais rums, 20 ml – Monin persiku sīrups, 20 ml – laima sula, 3 – 4  persiku pusītes, Metode – sablendēt. Glāze – Martini Dekors […]
24. oktobra, 2018

Irish Frog

1/2 meloņu liķieris 1/2 saldā krējuma liķieris Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: šots Paskaidrojums: ingridientus liet vienu pēc otra, nesajaukt. Iesūtīja: Aļona Raka
10. janvāra, 2017

DEATH IN THE AFTERNOOON

40ml Absints 150 ml šampanietis (bruts) Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: kokteiļglāze Dekorācija: apelsīna miza Vispirms atdzesē glāzi, pēctam sastāvdaļas ievieto uzreiz glāzē, ar bāra karoti, vienu […]
10. janvāra, 2017

Parfīms

45ml vodka 20ml laima sula 15ml mandarīna sīrups 15ml kumelīšu sīrups metode: šeikot glāze : kokteiļu glāze dekors : citrons, ziediņš Iesūtīja: Oxana Frolova
6. augusta, 2018

Absinthe Colada

30 ml absints 15 ml gaišais rums 5 ml (tējkarote) mentola liķieris (zaļš) 30 ml ananāsu sula 30 ml kokosa liķieris Metode: kratīt šeikerī. Glāze pildīta […]
14. janvāra, 2017

Ananāsu – piparmētru Kaipiriņja

4 nelielas ananāsu filejiņas 3 piparmētru lapas (saplēstas) 1 tējkarote cukura 50 ml Cachaca Šeikerī liec ananāsu, piparmētru un cukuru. Ar stampiņu rūpīgi sapresē. Pievieno šeikerī […]
14. janvāra, 2017

Garden Gin & Tonic kokteilis

50 ml džins, 15 ml bianco vermuts, 2 pilieni Angostura Bitters, Top Up (papildināt) Toniku. Rotājums: greipfrūta šķēle, lavanda, var pielikt zemeņu ķēlītes. Liela izmēra vīna […]
14. janvāra, 2017

Passion Fruit jeb kaisles augļa vasaras dzēriens

1/2 glāze piparmētru lapiņu, 2 gb laims, 7 cm svaiga ingvera, 8 gb Marakuja (Passion Fruit), 4 apelsīni – sulai svaigi spiestai, 300 ml sodas ūdens. […]
30. jūnija, 2018

BAZOOKA JOE

1/3 banānu liķieris 1/3 blue curacao liķieris 1/3 Baileys liķieris Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: šots Iesūtīja: Kristīna Massaļska
10. janvāra, 2017

Tiki Taka kokteilis

50 ml gaišais rums 120 ml ginger ale limonāde 25 ml laima sula 50 ml apelsīna sula 30 ml banānu sīrups 1 pieliens Angostura bitter 1 piliens […]