22. septembra, 2020

Dzestrais rīts

25ml degvīns 20ml persiku liķieris 10ml gurķu sīrups 5ml estragona sīrups 20ml citronu sula 50ml Sprite Metode: saliet pasniegšanas traukā, apmaisīt Dekors: Laima šķēles, piparmētra Iesūtīja: […]
14. janvāra, 2017

New Cosmopolitan kokteilis

50 ml džins, 20 ml Cointreau vai Triple Sec liķieris, 25 ml sv. spiesta citronu sula, 20 ml aveņu sīrups. Rotājums: žāvēta apelsīna šķēle ar apdedzinātu […]
14. janvāra, 2017

Kokteilis “Ada”

50 ml rums (tumš) 1/2 kaisles auglis (passion fruit) 20 ml laima sula 40 ml anannāsa sula 20 ml kļavas sīrups Metode: kratīt un izkāst Glāze: […]
24. jūnija, 2017

Monkey brain / mērkaķa smadzenes recepte

40 ml Bianco vermuts 10 ml Irish cream – salda krējuma liķieris 5 ml Grenadine sīrups Glāzes: shot Gatavošana: glāzītē ielej vermutu, iepilina salda krējuma liķieri, […]
2. marta, 2018

Shirley Temple cocktail

120 ml ginger ale 30 ml grenadīna sīrupa 30 ml laima sulas Metode: gatavo pasniegšanas glāzē Gāze: Ilgo dzērienu glāze (Highball) Dekorācija: kokteiļu ķirsis Iesūtīja: Kristīne […]
23. oktobra, 2018

Love is the message

75 ml citrona vodka 50 ml sprite 75 ml Tamarinda sula Metode: pagatavo pasniegšanas glāzē Glāze: liela glāze Dekorācija: puķes (ēdamas) Iesūtīja: Reinis Lejnieks
27. marta, 2018

Cranberry cutie mokteilis

 75 ml dzērveņu sula  75 ml ābolu sula  30 ml medus Metode: maisīt “Mix glāzē “un izkāst martini glāzē ar rupjas frakcijas sakapātu ledu. Dekorācija: citrona […]
1. marta, 2018

Poker

40 ml Gaišais rums 20 ml Rosso vermuts Metode: samaisīt mix glāzē un izkāst Glāze: Martini Dekorācija: Apelsīna miza   Iesūtīja: Дфниил Мозолин
23. oktobra, 2018

Blushing Geisha

60 ml TyKu liķieris 30 ml granātābolu sula 60 ml rožu ūdens Metode: kratīt Glāze: speciāla kokteiļa glāze piepildīta ar smalcinātu ledu. Dekorācija: laima daiviņa Iesūtīja: […]
7. janvāra, 2017

The rising cocktail

50 ml Gaišais rums 15 ml Pedro Ximénez šērijs 20 ml Martini Rubino 2 pilieni Peychaud’s bitter Metode: Mix & Strain Glāze: šampanieša tasīte Dekorācija: apelsīna […]
10. janvāra, 2017

PG – 13 Singapore Sling

100ml Tonic water 50ml Granātābolu sula 25ml Mango sula 25ml Ananāsu sula 10ml Svaigi spiesta laima sula Metode: Maisīt Glāze: Collins Dekorācija: Piparmētru zariņš Visas sulas […]
8. janvāra, 2017

“Rose” kokteilis

• 40 ml Džins • 15 ml dzērvenu liķieris • 7,5 ml Rožu sīrups • 10 ml Laimas sula • 40 ml Melleņu sula Metode: kratīt […]
14. janvāra, 2017

ASTRONAUT KOKTEILIS

45 ml – tumšais rums 15 ml – gaišais rums 15 ml – Falernum liķieris 15 ml – sv. spiesta citrona sula 10 ml – Bols Triple […]
14. janvāra, 2017

Sālītais arbūzu Martini. Vienkārša kokteiļu recepte.

50 ml gaišā tekila, 40 ml arbūza biezeni (1.5 glāzi arbūza filejas), Rotājumam: arbūza bumbiņa, Martini glāze ar sāls maliņu. Gatavošana:  sastampā arbūzu līdz izveidojas biezsula. […]
13. janvāra, 2017

Hocus Pocus Fizz

*recepte daudziem viesiem. 300 ml ananāsu sula 1/4 tējk. mandeļu ekstrakts 1/4 tējk. kokosriekstu ekstrakts 3 pilieni McCormick sarkana pārtikas krāsa 2 pilieni McCormick dzeltena pārtikas […]
31. oktobra, 2017

Cosmo rita

45 ml Tekila zelta 30 ml dzērveņu sula 15 ml triple sec 15 ml laima sula Metode : kratīt un izkāst Glāze : martini Dekorācija : […]
31. oktobra, 2017

CAPE CORDDER

50 ml vodka 150 ml dzērveņu sula laima šķēle Glāze: ilgo dzērienu glāze Metode: kratīt un izkāst glāzē ar ledu Dekors: laima šķēle Iesūtīja: Beāte Balode
14. janvāra, 2017

Modern Negroni kokteilis

30 ml džins, 20 ml Martini Rosso, 15 ml Campari Bitter, 15 ml Apricot Brandy liķieri, 1 apelsīna miziņa. Rotājums: apelsīnu miziņa. Gatavošana: Ar ledus palīdzību […]