2. marta, 2018

Pink Raspberry Cosmopolitan

60 ml vodka 30 ml aveņu liķieris 30 ml aveņu sula 10 ml cukura sīrups 15 ml laima sula Metode: kratīt šeikerī un izkāst Glāze: Martini […]
30. jūnija, 2018

Clover Club

60 ml Džins 1 olas baltums 15 ml svaiga citronu sula 15 ml aveņu sīrups Metode: kratīt šeikerī Glāze : kokteiļu glāze Dekors : 3 caurdurtas […]
31. oktobra, 2017

BLACK WIDOW kokteiļa recepte

7 kazenes 3 gab bazilika lapiņas 50 ml gaišā tekila 30 ml laima sula 1. tēj.k agaves sīrups Metode: presēt – sakratīt  – izkāst caur sietiņu. […]
10. janvāra, 2017

Passoa Madras

40ml Gaišais rums 60ml Marakuja liķieris (Passoa) 40ml Apelsīnu sula 60ml Dzērveņu sula Metode: Sakratīt un izkāst Glāze: Highball Dekorācija: Apelsīna daiviņa un dzērvenes Visus komponentus […]
14. janvāra, 2017

Avo – Rita kokteilis

Sekojošais kokteilis ir lieliska alternatīva tik ļoti ierastajam Margaritas kokteilim, tā krāsa un dekora nianses kokteilim piešķir neierastu izskatu. Manuprāt ļoti interesanta ideja. Sastāvs: 40 ml […]
31. oktobra, 2017

WOO WOO

20 ml Vodka 20 ml persiku liķieris 10 ml dzērveņu sula Metode: kratīt un izkāst šot glāzē Iesūtīja: Anna Zaharenko
27. oktobra, 2018

Pink Sin Martini

45 ml – vodka 30 ml – creme de cacao white 25 ml – cinnamon schnapps liqueur 30 ml – dzērveņu sula Glāze: Martini Metode: kratīt […]
10. janvāra, 2017

SLEEPY HOLLOW COCKTAIL

15ml Absints 60 ml Tekila vai Mezkālis 30 ml Elizabeth allspice dram liķieris 2 dashes angostura bitters 1 rozmarīna kātiņš Metode: kratīt un izkāst Glāze: old […]
8. janvāra, 2017

COCONUT MANGO CRUSH mocktail

120 ml Atdzesēts kokosriekstu piens 90 ml mango nektārs 60 ml gāzēts ūdens 30 ml svaiga laima sula Metode: Pasniegšanas glāzē. Glāze: Highball Dekorācija: laima šķēlīte Pagatavošana: Ieberam glāzē […]
10. janvāra, 2017

Belo Horizonte

50 ml Cachaça 1 dash Angostura Bitter 2 gb brūno coukuru “Azúcar Moreno – Terrón” 20 ml laima sula 40 ml apelsīnu sula 30 ml  zemeņu sīrups […]
3. aprīļa, 2023

SLAPPIN’ DA BAS-IL kokteilis

50 ml Džins 20 ml citronu sula 10 ml xukura sīrups 4 lielas bazilika lapas Glāze: ‘Old Fashioned’ Ieliek baziliku šeikerī pievieno sīrupu, pievieno džinu un […]
10. janvāra, 2017

Bazilika limonāde

10 bazilika lapiņas 4 laima daiviņas 10 ml rozes sīrups 10 ml cukura sīrups 150 ml sodas ūdens Metode: presēt Glāze: highball Dekorācija: baziliks Pagatavošana: Glāzē […]
14. janvāra, 2017

Stone Sour. Viegli pagatavojams viskija kokteilis.

50 ml viskijs, 20 ml sv. spiesta citronu sula, 25 ml sv. spiesta apelsīnu sula, 25 ml cukura sīrups (vai ēdamkarote pūdercukura + ēdamkarote ūdens). Rotājums: […]
31. oktobra, 2017

Cosmo rita

45 ml Tekila zelta 30 ml dzērveņu sula 15 ml triple sec 15 ml laima sula Metode : kratīt un izkāst Glāze : martini Dekorācija : […]
14. janvāra, 2017

OREO CEPUMU MARTINI – viegli pagatavojams kokteilis

30 ml vaniļas vodka 30 ml kafijas liķieris 30 ml salds krējums Dekorācija: „Oreo” cepums Metode: sakratīt + izkāst Glāze: kokeiļglāze Paskaidrojumi: Atdzesē glāzi. Visas sastāvdaļas […]
30. jūnija, 2018

LIQUID COCAINE

1/4 Bacardi 151 rums 1/4 Rumple Minze liķieris 1/4 Jägermeister liķieris 1/4  Goldschlager liķieris Metode: liet pa taisno šotā Glāze: šots Iesūtīja: Kristīna Massaļska
7. janvāra, 2017

Apple Mojito Virgin

1 gab. mizots ābols 1/2 laims 20 ml ābolu sīrups 10 ml cukura sīrups 3 kātiņi piparmētras 150 ml sprite Metode: presēt Glāze: Highball (ilgo dzērienu […]
11. janvāra, 2017

BANĀNU FLIPS AR KĻAVU SĪRUPU

1 banāns 100 ml biezs dabīgs jogurts (piemēram, grieķu) 1 ola 2 ēd.k. kļavu sīrups Metode: blenderēt Glāze: ilgo dzērienu glāze (highball) Dekorācija: banāna šķēle Banānu […]