14. janvāra, 2017

CHEESECAKE

60 ml – Bols Natural Yogurt, 8 ml – sv. spiesta citrona sula, 8 ml – Bols Strawberry. Metode – pa taisno glāzē. Dekors – laima daiviņa. Glāze […]
2. oktobra, 2020

Zaļās Šartrēzes džina kokteilis

50 ml džins 25 ml Lillet blanc vermuts 15 ml Green Chartreuse liķieris 2 dashes orange bitters Metode: Mix glāzē ar ledu atdzesēt un izksāt. Glāze: atdzesēta […]
14. janvāra, 2017

Slojito kokteilis

5 0ml Gordon’s Sloe džins, 1 tēj.k. brūnais cukurs, 10 lapiņas baziliks, papildināt ar sodas ūdeni. Metode: presēt. Glāze: highball. Dekors: pimarmētru lapas. Sastampā bazilika lapas un […]
31. oktobra, 2017

The polar bear

15ml vodka 15ml caurspīdīgs šokolādes liķieris 15ml caurspīdīgs piparmētru liķieris Metode: liet šota glāzē. Iesūtīja: Ivita Strausa
14. janvāra, 2017

THE GOLDEN TRIANGLE

40 ml gaišas rums, 30 ml persiku liķieris, 15 ml citronu sula svaigi spiesta. Dekorācija: Ginger ale limonādes putas + karija lapiņas. Metode: sakratīt + nokāst. Glāze: kokteiļglāze. […]
8. janvāra, 2017

Cherry Lime Seltzer Cocktail

50 ml Ķiršu vodka 10 ml ķiršu sula Top Up Sprite Metode: pagatavo pasniegšanas glāzē Glāze: speciālā kokteiļu glāze Dekorācija: piparmētra un ledus gabaliņos iesaldēti ķirši, […]
24. jūnija, 2017

Monkey brain / mērkaķa smadzenes recepte

40 ml Bianco vermuts 10 ml Irish cream – salda krējuma liķieris 5 ml Grenadine sīrups Glāzes: shot Gatavošana: glāzītē ielej vermutu, iepilina salda krējuma liķieri, […]
14. janvāra, 2017

SWEET POTATO LATTE

100 gr. korejas saldie kartupeļi (vārīti, nomizoti un sagriezti kubiciņos) 1 ēd.k. valrieksti 2 glāzes piens 2-3 ēd.k. akāciju medus Servēšanai: Piena putas vai putukrējums Sasmalcināti […]
8. janvāra, 2017

Adult Mocha Shake ar zemeni

1 bumbiņa vaniļas saldējums 30 ml šokolādes liķieris 30 ml kafijas liķieris Metode: Blenderēt Glāze: Martini glāze Dekorācija: Zemene Pagatavošana: Paņemam atdzesētu kokteiļglāzi un apsmerējam glāzes malas […]
24. jūnija, 2017

Ķiršu lādiņš – šot kokteilis

20 ml ķiršu vodka 20 ml enerģijas dzēriens 5 ml Grenadine sīrups 1 kokteiļu ķirsis Glāze: shot. #vodku un enerģijas dzērienu lej glāzītē un virsū uzpilina […]
7. janvāra, 2017

The rising cocktail

50 ml Gaišais rums 15 ml Pedro Ximénez šērijs 20 ml Martini Rubino 2 pilieni Peychaud’s bitter Metode: Mix & Strain Glāze: šampanieša tasīte Dekorācija: apelsīna […]
1. marta, 2018

Red Sin

40 ml Upeņu liķieris 30 ml Apelsinu sula 300 ml Sarkanais šampanietis Metode: gatavo pasniegšanas glāzē (Build) Glāze: Ilgo dzērienu glāze (Highball glass) Paskaidrojumi: Iemērkt glāzes malas […]
14. janvāra, 2017

BEKONA SMŪTIJS

200 ml kokosriekstu piens 1 ēd.k. kakao pulvera 1 ēd.k. medus 1 gab. banāns 4 gab. apceptas bekona šķēles Dekorācija: apcepta bekona šķēlīte Metode: sajaukt blenderī […]
14. janvāra, 2017

WHITE COSMOPOLITAN

40 ml citronu vodka, 15 ml Triple Sec, 15 ml svaigi spiesta laima sula, 30 ml baltā dzērveņu sula (white cranberry juice). Dekorācija: orhidejas zieds iesaldēts […]
28. marta, 2023

Pineapple passion fruit Tom collins

40 ml violetais džins (Empress Gin) 30 ml ananāsu sula 30 ml kaisles augļa biezenis (fruit nectar) 30 ml citronu sula 15 ml cukura sīrups Top […]
11. janvāra, 2017

St Nic’s Tripple kokteilis

50 ml brendijs 25 ml svaigi spiesta citronu sula 15 ml kļavu sīrups 1 olas baltums 10 ml LBV port (portvīns) Metode: kratīt un izkāst Glāze: […]