14. janvāra, 2017

ASTRONAUT KOKTEILIS

45 ml – tumšais rums 15 ml – gaišais rums 15 ml – Falernum liķieris 15 ml – sv. spiesta citrona sula 10 ml – Bols Triple […]
2. marta, 2018

French Martini

45 ml  vodka 15 ml  aveņu liķieris 15 ml ananāsu sula Metode: samaisīt un izkāst Glāze: martini Dekorācija: apelsīna miziņa un kokteiļu ķirsis Iesūtīja: Kristīne Pēča
2. oktobra, 2020

Zaļās Šartrēzes džina kokteilis

50 ml džins 25 ml Lillet blanc vermuts 15 ml Green Chartreuse liķieris 2 dashes orange bitters Metode: Mix glāzē ar ledu atdzesēt un izksāt. Glāze: atdzesēta […]
10. janvāra, 2017

Kivi Caipirinha

50 ml cachaca 10 ml kivi sīrups 10 ml cukura sīrups ½ laims ½ kivi augļa Metode: presēt Glāze: viskija glāze Dekorācija: kivi Pagatavošana: Ieberiet glāzē […]
6. marta, 2023

Rabarberu Mohito Spritz

Liela izmēra vīna glāzē ielieciet ledu, pievienojiet komponentus un viegli apmaisiet. Liela izmēra vīna glāzē ielieciet ledu, pievienojiet komponentus un viegli apmaisiet. Visas kokteiļu pagatavošanā izmantotās […]
14. janvāra, 2017

Stone Sour. Viegli pagatavojams viskija kokteilis.

50 ml viskijs, 20 ml sv. spiesta citronu sula, 25 ml sv. spiesta apelsīnu sula, 25 ml cukura sīrups (vai ēdamkarote pūdercukura + ēdamkarote ūdens). Rotājums: […]
30. jūnija, 2018

Very Sexy Martini

3 avenes 5 piparmētru lapiņas 15 ml svaigi spiesta laima sula 15 ml cukura sīrups 20 ml citrona vodka 20 ml Rose šampānietis vai dzirkstošs vīns […]
30. jūnija, 2018

Mudslide

30 ml vodka 30 ml kafijas liķieris 30 ml īru krēma liķieris 30 ml piens 3 bumbiņas plombīra saldējuma (150 gr) Metode: blenderēt Glāze: speciālā kokteiļu […]
22. marta, 2023

„East 8 Hold Up“ kokteilis

45 ml Vodka 15 ml Aperol 200 ml ananāsa sula 15 ml Laima sula 15 ml Cukura sīrups 5 ml Kaisles augļa jeb marakujas sīrups (Passionfruit). […]
10. februāra, 2018

Virgin Poloma

45ml laima sula 30ml greipfūta sula 30ml agaves sīrups Minimum jūras sāls 200 ml Sodas ūdens Metode: kratīt un izkāst + pievienot sodas ūdeni Glāze: liela […]
31. oktobra, 2017

Aviācija

60 ml Džins 15 ml ķiršu liķieris 10 ml vijolīšu liķieris 20 ml citrona sula Metode : kratīt un izkāst Glāze : martini Dekorācija : tumšas […]
3. augusta, 2018

IGUANA

1/3 Vodka 1/3 Gaišā tekila 1/3 Kahlua Metode: pa taisno glāzē Glāze: šots Iesūtīja: Amanda Kudare
13. janvāra, 2017

Suffering bastard kokteilis

30 ml burbons viskijs 30 ml džins 1 dash Angostura bitter 150 ml Papildināt ginger ale Glāze: Highball Metode: klienta glāzē ar ledu Dekorācija: Apelsīna šķēle […]
10. janvāra, 2017

Mai Christmas Tai

20ml Džins 20ml Tumšais rums 20ml Apelsīnu liķieris (Triple Sec) 15ml Svaigi spiesta laima sula 10ml Riekstu sīrups Metode: Sakratīt un izkāst Glāze: Old Fashioned Dekorācija: […]
25. jūnija, 2023

Ķeizara ‘Old Fashioned’ kokteilis

45 ml Džins 25ml Pisco 10 ml cukura sīrups 3 pilieni Angostura bitter 3 pilieni Peychaud’s bitter Glāze: viskija; dekors: citronu mizņa. Visu komponentus lej viskija […]
24. oktobra, 2018

Old Glory

1/3 grenadīna sīrups 1/3 blue curacao apelsīnu liķieris 1/3 saldā krējuma liķieris Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: šots Paskaidrojums: ingridientus liet vienu pēc otra, nesajaukt. Iesūtīja: Aļona […]
23. oktobra, 2018

Love Martini

25 ml Kokosa liķieris 25 ml Triple sec liķieris 25 ml Citrona vodka 130 ml Dzērveņu sula Metode: kratīt un izkāst Glāze: martini Dekorācija: zemenes (cukurs […]
1. marta, 2018

Poker

40 ml Gaišais rums 20 ml Rosso vermuts Metode: samaisīt mix glāzē un izkāst Glāze: Martini Dekorācija: Apelsīna miza   Iesūtīja: Дфниил Мозолин