28. februāra, 2018

Degošā zebra

1/3 Absinta 1/3 Kokosa liķieris 1/3 Kahlua kafijas liķieris Glāze: šots Metode : Veidot kārtas Piezīme : Pasniegt degošu. Iesūtīja: Toms Kubica
14. janvāra, 2017

BEZALKOHOLISKAIS COSMOPOLITAIN AR CUKURVATI

30 ml dzērveņu sula, 30 ml apelsīnu sula, 10 ml  svaigi spiesta laima sula, 10 ml cukura sīrups. Dekorācija: cukura maliņa + cukurvate. Metode: samaisīt + […]
23. oktobra, 2018

RUM FIREPLACE

30 ml zelta rums 150 ml ābolu sula 10 ml kanēļa sīrups 10 ml anīsa sīrups 10 ml pasifloras augļa sīrups 15 ml svaigi spiesta citronu […]
14. janvāra, 2017

Green Margarita kokteilis

50 ml gaišā tekila, 15 ml Cointreau vai Triple Sec liķieris, 20 ml sv. spiesta laima sula, 30 ml *zaļo zirnīšu biezenis, Rotājums: laima šķēle. Gatavošana: […]
1. marta, 2018

Barbara

25 ml vodka 25 ml gaišais šokolādes liķieris 10 ml salds krējums Metode: kratīt un divreiz izkāst (Shake & Double strain) Glāze: Martini Iesūtīja: Даниил Мозолин
14. janvāra, 2017

Sālītais arbūzu Martini. Vienkārša kokteiļu recepte.

50 ml gaišā tekila, 40 ml arbūza biezeni (1.5 glāzi arbūza filejas), Rotājumam: arbūza bumbiņa, Martini glāze ar sāls maliņu. Gatavošana:  sastampā arbūzu līdz izveidojas biezsula. […]
14. janvāra, 2017

Stone Sour. Viegli pagatavojams viskija kokteilis.

50 ml viskijs, 20 ml sv. spiesta citronu sula, 25 ml sv. spiesta apelsīnu sula, 25 ml cukura sīrups (vai ēdamkarote pūdercukura + ēdamkarote ūdens). Rotājums: […]
7. janvāra, 2017

MARGADITA

40 ml gaišā tekila 40 ml liķieris Cointreau 30 ml laima sula 1.5 ml Rozes sīrupa Malti balti pipari minimāli Metode: Kratīt un izkāst Glāze: Margarita […]
31. oktobra, 2017

M&M

25ml Amaretto liķieris 25ml kafijas liķieris Metode: visu lej šot glāzē. Iesūtīja: Ivita Strausa
23. marta, 2023

Rozes toniks kokteiļu recepte

* 20ml Rožūdens caurspīdīgs * 20ml ličī augļu sula * 160ml Toniks ar citrona un lavandas garšu (Lemon Lavender) Piliens aveņu emulsijas (konditorejas produkts) Dekors: dzidrs […]
28. februāra, 2018

Zombie

30 ml gaišais rums 30 ml zeltītais rums 30 ml tumšais rums 15 ml 151-proof rums 30 ml aprikožu brendijs 30 ml apelsīna sula 30 ml […]
3. aprīļa, 2023

SLAPPIN’ DA BAS-IL kokteilis

50 ml Džins 20 ml citronu sula 10 ml xukura sīrups 4 lielas bazilika lapas Glāze: ‘Old Fashioned’ Ieliek baziliku šeikerī pievieno sīrupu, pievieno džinu un […]
23. oktobra, 2018

Blushing Geisha

60 ml TyKu liķieris 30 ml granātābolu sula 60 ml rožu ūdens Metode: kratīt Glāze: speciāla kokteiļa glāze piepildīta ar smalcinātu ledu. Dekorācija: laima daiviņa Iesūtīja: […]
6. augusta, 2018

Vegan Pisco Sour

45 ml Pisco (vīnogu šnabis) 15 ml kanēļa liķieris 20ml citrona sula 20 ml cukura sīrups 30 ml Aquafaba (ūdens no turku zirņiem vai baltajām pupiņām) […]
17. jūnija, 2017

B 52 šot kokteilis recepte

15ml – Kahlua kafijas liķieris, 15ml – Irish cream liķieris, 15ml – Triple sec pomerances liķieris. Metode: liet kārtām. Glāze: Shot. Ja augšējo kārtu vēlies aizdedzināt, […]
2. marta, 2018

Pink Raspberry Cosmopolitan

60 ml vodka 30 ml aveņu liķieris 30 ml aveņu sula 10 ml cukura sīrups 15 ml laima sula Metode: kratīt šeikerī un izkāst Glāze: Martini […]
14. janvāra, 2017

CAPE TOWN COOLER

25 ml – Bols Arbūza, 10 ml – Bols Sour Apple, 30 ml – Bols Genever, 40 ml – ābolu sula, 5 ml – cukura sīrups, 15 ml laima sula […]
19. jūlija, 2023

“El Džanisero”

40 ml vodka 30 ml citronu sula 30 ml dzērveņu sula 40 ml oranžo apelsīnu liķieris 15 ml grenadīns Papildināt Ginger ale limonāde Piliens ābolu etiķa […]