30 ml gaišā tekila 15 ml kokosriekstu liķieris 15 ml mandeļu piens Glāze: Šots Dekorācija: cukura-kanēļa maliņa Pirmo lej tekilu, tad liķieri, tad pienu. Iesūtīja: Santa […]
25 Remy Martin Louis XII konjaks, 150 ml Cristal Rose šampanietis, 1 tējkarote brūna cukura, šļaksts Angostura bitter, 24 karātu zelta folijas skaidiņas, 11 karātu vērts baltā […]
45 ml ķiršu rums 45ml ķiršu sula 60 ml Passion (marakujas) liļieris Papildināt ar marakujas sulu Dekotrs: ķirši, apelsīns Metode: pa taisno glāzē Trauks: burka ar ledu. Pirmo lej ķiršu […]
Kokteilis tiek pagatavots vecmodīgā, 1930. gadu kokteiļu šeikerī, kas ir dāmu kājas formā, kam virsū ir uzvilkta augstpapēžu kurpe. Kokteiļa pagatavotāji dzērveņu sulu aizstāj ar pašu […]
30 ml vodka, 30 ml šokolādes liķieris, 50 ml Irish cream liķieris, 50 ml piens, 30 ml Butterscotch sīrups, konfekšu skaidiņas. Metode: shake. Dekorēt ar konfekšu […]
40 ml vodka 20 ml Triple sec liķieris 10 ml kivi liķieris 5 ml Grenadine sīrups Metode: kratīt Glāze: viskija glāze ar smalcinātu ledu. Dekorācija: kivi (gabaliņi, […]