10. janvāra, 2017

ARAVIKA kokteilis

15 ml gaišā tekila 15 ml kafijas liķieris 15 ml grenadīns 10 ml svaigi spiesta citrona sula 2 gb. zemenes Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: šots Dekorācija: svaiga […]
28. februāra, 2018

Aveņu piena kokteilis

1/3 glāzes avenes 5 ml cukura sīrupa 120 ml piena 3 bumbiņas plombīra saldējuma Glāze : Ilgo dzērienu glāze (Highball)Metode : Blendēt Dekorācija : Avene uz […]
28. februāra, 2018

Homemade sling

50 ml džins 20 ml cukura sīrups 15 ml citrona sula 50 ml ananasa sula 15 ml ķiršu sula Glāze: Ilgo dzērienu glāze (Highball) Dekorācija: ananasu aplītis Gatavošanas […]
10. janvāra, 2017

Stairway to Heaven

1 selerija zars 50 ml gaišais rums 1 koriandra zars 40 ml olu baltums 20 ml laima sula 20 ml ananāsu biezenis 20 ml vaniļas sīrups […]
13. janvāra, 2017

SWEET STRAWBERRY kokteilis

100 ml piens, 2 bumbas plombīra saldējuma, 30 ml zemeņu sīrups, 30 ml saldais krējums, Metode – Blend, Glāze – Colada, Dekorācija – Zemene un piparmētru […]
24. oktobra, 2018

Old Glory

1/3 grenadīna sīrups 1/3 blue curacao apelsīnu liķieris 1/3 saldā krējuma liķieris Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: šots Paskaidrojums: ingridientus liet vienu pēc otra, nesajaukt. Iesūtīja: Aļona […]
20. janvāra, 2017

Blackberry Mint Julep kokteiļa recepte

60 ml viskijs, 15 ml kazeņu liķieris, 15 ml piparmētru liķieris. Dekors: Kazene, piparmētra. Viskija glāzē ielieciet smalcinātu ledu, pielejiet komponentus visu apmaisiet. Dekorējiet. Iesūtīja: Inga Krūmiņa.
6. augusta, 2018

Hornitos holiday horchata kokteilis

30 ml gaišā tekila 15 ml kokosriekstu liķieris 15 ml mandeļu piens Glāze: Šots Dekorācija: cukura-kanēļa maliņa Pirmo lej tekilu, tad liķieri, tad pienu. Iesūtīja: Santa […]
14. janvāra, 2017

Kokteilis “Ada”

50 ml rums (tumš) 1/2 kaisles auglis (passion fruit) 20 ml laima sula 40 ml anannāsa sula 20 ml kļavas sīrups Metode: kratīt un izkāst Glāze: […]
27. marta, 2018

Colada Sunrise

 45 ml gaišais rums  30 ml kokosa piens  30 ml mango sula  60 ml ananāsu sula  15 ml grenadīna sīrups Metode: liet pa taisno glāzē Glāze: […]
27. marta, 2018

Clint Eastwood

30 ml izturēts viskijs 2 pilieni Angostura bitters 1 tk zaļās Šartrēzes liķieris 10 ml Demerara sīrups Metode: miksēt un izkāst Glāze: viskija glāze (Old fashioned) […]
14. janvāra, 2017

Flawless – bildināšanas kokteilis

25 Remy Martin Louis XII  konjaks, 150 ml Cristal Rose šampanietis, 1 tējkarote brūna cukura, šļaksts Angostura bitter, 24 karātu zelta folijas skaidiņas, 11 karātu vērts baltā […]
20. janvāra, 2017

Kaislīgais Ruma Kokteilis

45 ml ķiršu rums 45ml ķiršu sula 60 ml Passion (marakujas) liļieris Papildināt ar marakujas sulu Dekotrs: ķirši, apelsīns Metode: pa taisno glāzē Trauks: burka ar ledu. Pirmo lej ķiršu […]
14. janvāra, 2017

Lady Leg Cosmopolitan kokteilis

Kokteilis tiek pagatavots vecmodīgā, 1930. gadu kokteiļu šeikerī, kas ir dāmu kājas formā, kam virsū ir uzvilkta augstpapēžu kurpe. Kokteiļa pagatavotāji dzērveņu sulu aizstāj ar pašu […]
14. janvāra, 2017

Sugar Cookie Martini

30 ml vodka, 30 ml šokolādes liķieris, 50 ml Irish cream liķieris, 50 ml piens, 30 ml Butterscotch sīrups, konfekšu skaidiņas. Metode: shake. Dekorēt ar konfekšu […]
14. janvāra, 2017

Ghosts Dancer kokteilis

40 ml vodka 20 ml Triple sec liķieris 10 ml kivi liķieris 5 ml Grenadine sīrups Metode: kratīt Glāze: viskija glāze ar smalcinātu ledu. Dekorācija: kivi (gabaliņi, […]
30. jūnija, 2018

PEANUT BUTTER & JELLY

1/2 lazdu riekstu liķieris 1/2  kazeņu liķieris Metode: samaisīt un izkāst Glāze: šots Iesūtīja: Kristīna Massaļska
6. augusta, 2018

Absinthe Colada

30 ml absints 15 ml gaišais rums 5 ml (tējkarote) mentola liķieris (zaļš) 30 ml ananāsu sula 30 ml kokosa liķieris Metode: kratīt šeikerī. Glāze pildīta […]