6. augusta, 2018

Vegan Pisco Sour

45 ml Pisco (vīnogu šnabis) 15 ml kanēļa liķieris 20ml citrona sula 20 ml cukura sīrups 30 ml Aquafaba (ūdens no turku zirņiem vai baltajām pupiņām) […]
2. marta, 2018

Pink Raspberry Cosmopolitan

60 ml vodka 30 ml aveņu liķieris 30 ml aveņu sula 10 ml cukura sīrups 15 ml laima sula Metode: kratīt šeikerī un izkāst Glāze: Martini […]
14. janvāra, 2017

CHEESECAKE

60 ml – Bols Natural Yogurt, 8 ml – sv. spiesta citrona sula, 8 ml – Bols Strawberry. Metode – pa taisno glāzē. Dekors – laima daiviņa. Glāze […]
31. oktobra, 2017

THE SCOFFLAW

60 ml burbons 30 ml sausais vermuts 7 ml citrona sula 15 ml grenadīna sīrups 2 pilieni apelsīna bitera Metode: kratīt un izkāst Glāze: martini Pagatavošana: […]
17. jūnija, 2017

B 52 šot kokteilis recepte

15ml – Kahlua kafijas liķieris, 15ml – Irish cream liķieris, 15ml – Triple sec pomerances liķieris. Metode: liet kārtām. Glāze: Shot. Ja augšējo kārtu vēlies aizdedzināt, […]
9. janvāra, 2017

Kokteilis Apači, šots

30 ml kafijas liķieris 15 ml melones liķieris 15 ml salda krējuma liķieris (Irish cream) Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: šots Pagatavošana: Liķiera glāzē slāņojot, izmantojot bāra […]
14. janvāra, 2017

“BLT” kokteilis ar bekona garšu

Mūsdienās ir izveidojusies “bekonmānija”, kur entuziasti eksperimentē ar bekona garšu dažādās nestandarta lietās. Kārta pienākusi arī kokteiļiem. 50 ml vodka ar bekona garšu 100 ml tomātu […]
10. janvāra, 2017

Japanese Slipper

30ml Gaišais rums 30ml Meloņu liķieris 30ml Svaigi spiesta citronu sula Dekorācija: Ķirsis (Maraschino) Metode: Sakratīt un izkāst Glāze: Martini Visus komponentus kopā ar ledu sakratīt […]
26. maija, 2023

„Bellini Basil Smash“ kokteilis

40 ml Džins 20 ml persiku šnaps 30 ml citronu sula 15 ml Prosecco sīrups Baziliks Dekors: ziedi, baziliks un persiks. Glaze: highball Metode: presēt. Glāzē […]
30. septembra, 2020

Kokteilis “White Lady” Ļubovas gaumē

40 ml Džins 30 ml Triple Sec pomerances liķieris 20 ml citronu sula svaigi spiesta Metode: Kratīt šeikerī. Dekors: Cukurvate Glāze: ‘Vintage champagne goblet’ Iesūtīja: Ļubova […]
7. janvāra, 2017

Mango Fizz

25 ml mango biezenis 25 ml laima sula 25 ml cukura sīrups 10 piparmētras lapiņas 125 ml ingvera limonāde (Ginger ale) Metode: presēt, pievienot smalcinātu ledu, […]
28. februāra, 2018

Zombie

30 ml gaišais rums 30 ml zeltītais rums 30 ml tumšais rums 15 ml 151-proof rums 30 ml aprikožu brendijs 30 ml apelsīna sula 30 ml […]
2. marta, 2018

Greyhound

50 ml vodka 150 ml geipfrūtu sula Glāze: Ilgo dzērienu glāze (highball) Metode: liet pataisno glāzē Dekorācija: laima šķēle Iesūtīja: Ieva Pilverte
14. janvāra, 2017

BEZALKOHOLISKAIS COSMOPOLITAIN AR CUKURVATI

30 ml dzērveņu sula, 30 ml apelsīnu sula, 10 ml  svaigi spiesta laima sula, 10 ml cukura sīrups. Dekorācija: cukura maliņa + cukurvate. Metode: samaisīt + […]
14. janvāra, 2017

Siam Sunray kokteilis

40 ml vodka, 30 ml kokosriekstu liķieris, 15 ml cukura sīrups, 1 Thai čili pipars, 3 šķēlītes ingvera, 1 kaffir laima lapa, 20 gr sasmalcinātas citronzāles, […]
10. janvāra, 2017

PASSION SEA kokteilis

15 ml baltais vermuts 40 ml zelata rums 15 ml apelsīnu liķieris 30 ml blue curacao sīrups 150 ml marakujas sula Metode: kratīt un izkāst Glāze: hurricane […]
2. marta, 2018

Dragons Blood

30 ml Degvīns 5 ml Tabasko mērce Metode: ieliet degvīnu glāzē un pievienot Tabasko mērci. Glāze: šots. Iesūtīja: Kristīne Tumaša
10. janvāra, 2017

ARAVIKA kokteilis

15 ml gaišā tekila 15 ml kafijas liķieris 15 ml grenadīns 10 ml svaigi spiesta citrona sula 2 gb. zemenes Metode: pasniegšanas glāzē Glāze: šots Dekorācija: svaiga […]