*recepte vairākām personām.
125 ml gaišais rums,
170 ml zelta rums,
45 ml brendijs,
30 ml Bacardi 151°,
240 ml apelsīnu sula,
120 ml rozā greipfrūtu sula,
180 ml ananāsu sula,
60 ml svaiga laima sula,
6 „dashes” Angostura Bitters,
30 ml Falernum sīrups.
Metode: samaisīt un izkāst.
Dekorē ar apelsīna un ananāsa šķēlītēm.
Pasniegšanas trauks: „Volcano bowl” un highball glāze
Visas satāvdaļas izņemot Bacardi 151° ielej lielā miks glāzē (vismaz 1 litra tilpumā) pildītā ar ledus kubiciņiem. Aktīvi samaisa ar bāra karoti apmēram 15 sekundes.
Izkāš komponentus tieši „Volcano bowl” pildītā ar ledu. Ielej Bacardi 151° centrālajā vulkāna krāterī un aizdedzina.
Pievieno kokteiļķiršus.
Pasniedz ar garajiem salmiņiem.
Iesūtīja: Silva Slasporte